Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Wegenverf

Wegenverf

Wegenverf is uiteraard dé oplossing om markering aan te brengen op het wegdek. Geschikt voor zowel bestrating als asfalt en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij ons verkrijgbaar in spuitbussen, die je kunt combineren met een markeringsmachine of in blik. 

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Markeringsverf doos à 12 spuitbussen -10%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Pro-Paint MultiMarker 8-12 maanden 500 ml NIEUW -11%
Favoriet
Vergelijken
Doos Krijtspray 5-15 dagen 12 x 500 ml NIEUW -10%
Favoriet
Vergelijken
Markeringsmachine met GRATIS doos markeringsverf -17%
Favoriet
Vergelijken

Als je op zoek bent naar verf om markeringen op het wegdek aan te brengen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim assortiment aan wegenverf, waarmee jij jouw gewenste markering aan kunt brengen. 

 

Parkeerplek markeren

Wegenverf is de ideale oplossing om een parkeerplek te markeren. Omdat de markering zo opvallend is, is het bijna onmogelijk om de parkeerplek niet te zien. Zo wordt ons blik wegenverf wit vaak gekozen om de belijning van parkeerplekken aan te brengen. Daarnaast wordt ons huismerk markeringsverf vaak gekozen om bijvoorbeeld een invalidenparkeerplek aan te duiden.

 

Verschillende oplossingen

Omdat er vaak over de verf wordt gereden door zware voertuigen is dit een product dat vaak wordt getest op zijn duurzaamheid. Ook is het niet altijd nodig dat iets gemarkeerd wordt voor lange tijd. Hiervoor zijn er verschillende oplossingen ontwikkelt, zo heb je permanente, semi-permanente en tijdelijke verven. Zo kun je eenvoudig kiezen welke voor jouw oplossing gewenst is. 

 

Wegenverf voor een tijdelijke oplossing

Als je tijdelijk ergens aan het werk bent en dus ook iets voor korte tijd wilt markeren, bijvoorbeeld waar geboord moet worden of waar het wegdek vervangen moet worden, is er een tijdelijke oplossing. De meest gekozen oplossing wegenverf hiervoor is krijtspray. Krijtspray heeft veel voordelige kenmerken voor tijdelijke markering. Zo is deze verf na maximaal 15 dagen compleet verdwenen en volledig milieuvriendelijk. 

 

Nog makkelijker met markeermachines

Als je markering aanbrengt is het vaak de bedoeling dat dit duidelijk en strak gebeurt. Niemand is erbij gebaat dat er kromme lijnen of onduidelijke strepen op de weg staan. Daarom is het altijd handig om dit soort dingen met een markeermachine te combineren als je een spuitbus wegenverf gebruikt. Op deze manier kun je de markering strak aanbrengen en bespaar je tegelijkertijd je lichaam, omdat je geen rare houdingen hoeft aan te nemen. 

 

Verschillende kleuren

Bijna al onze soorten wegenverf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op deze manier kun je verschillende kleuren gebruiken indien je meerdere markeringen op een klein gebied moet aanbrengen of als je bepaalde elementen wilt aanduiden. Bijvoorbeeld een putdeksel plaatsen is rood en wegdek openbreken geel. Zo is het voor iedereen duidelijk waar en wat er moet gebeuren. 

 

Kun je jouw gewenste wegenverf niet vinden in ons assortiment of twijfel je aan welk product je moet kiezen voor jouw toepassing? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij je adviseren om het juiste product te kiezen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600