Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Kleding voor verkeersregelaars

Kleding voor verkeersregelaars

Kleding voor verkeersregelaars online kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé leverancier voor onder meer jassen, broeken en shirts voor evenementenregelaars, beroepsverkeersregelaars en overige verkeersregelaars.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Parka Verkeersregelaar met binnenjas Tricorp -20%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
  • 50% polyester garens / 50% Cooldry garens
  • Verkrijgbaar in Fluor Geel en Fluor Oranje
  • Te bestellen in de maten XS t/m 8XL
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Verkeersregelaarsjas parka met fleece binnenjas Hydrowear -11%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
  • Heerlijk dunne stof
  • Met reflecterende strepen
  • Voldoet aan alle strenge RWS-eisen

Hoe kun je direct een verkeersregelaar herkennen? Juist, aan zijn kleding natuurlijk! Want deze verkeersregelaarskleding moet tegenwoordig aan tal van eisen voldoen.

 

De verkeersregelaarskleding van vroeger

Als verkeersregelaar ging het vroeger waarschijnlijk een stuk gemakkelijker dan nu. Verkeersregelaars droegen destijds weinig opvallende kleuren. Een oranje hesje met de tekst 'VERKEERSREGELAAR' volstond al om het verkeer te mogen regelen. Tot de regelgeving in 2009 ingrijpend werd veranderd. Tegenwoordig is een bovenkledingstuk als een hesje, jas of trui in een fluorescerend oranje met gele kleuren en een reflecterende driehoek een minimale vereiste. Bij Verkeersborden.com kun je er zeker van zijn dat al onze kleding voor verkeersregelaars aan de huidige, strengste wetgeving voldoet.

 

Jas, shirt of vest voor verkeersregelaar kopen

Met de huidige bovenkleding is een verkeersregelaar direct in één oogopslag herkenbaar. Zo bevat een hesje een groot, oranje vlak met vanaf de borst tot de nek een geel vlak. Beide in een fluorescerende kleurstelling. Een trui of jas heeft bovendien nog fluorescerend gele mouwen. In het oranje, vierkante vlak dient te allen tijde een reflecterende driehoek te zijn afgebeeld. Bovendien bevat de bovenkleding twee reflecterende banden die rondom doorlopen, dus ook over het rugpand. Deze strepen mogen niet worden onderbroken door een rits of een andere verticale baan. Daarom zit bij onze jassen de rits verdekt achter een klep.

 

Ook voor niet-reflecterende kleding voor verkeersregelaars

Naast alle wettelijk vereiste verkeersregelaarskleding, hebben wij ook enkele kledingstukken in ons online aanbod die niet reflecteren. Zo hebben wij daar een poloshirt of een T-shirt van Tricorp in ons assortiment. Deze shirts mogen dan ook niet worden gezien als vervanger voor de geel met oranje verkeersregelaars-kleding, maar kun je wél uitstekend onder een jas of poloshirt met lange mouw voor verkeersregelaars dragen.

 

Verkeersregelaarskleding compleet maken

Wil je je verkeersregelaarsuitrusting geheel compleet maken? Dan kun je je verkeersregelaarskleding gemakkelijk compleet maken, en daar willen wij je graag bij helpen. Zo kun je bijvoorbeeld nóg beter opvallen als je een speciale cap voor verkeersregelaars op je hoofd zet. Ook uitermate handig is een speciale verkeersregelaarsfluit, waarmee je het voortrazende verkeer uitstekend kunt overstemmen. Ten slotte hebben wij ook speciale zaklantaarns met lichtkegel in ons assortiment, waarmee je ook in het donker uitstekend zichtbaar bent.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600