Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Verkeershekken

Verkeershekken

Voor het langdurig afzetten van stukken weg en terrein hebben wij een ruim assortiment verkeershekken op voorraad. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld verkeershekken en reclamehekken. Op bestelling zijn deze zelfs uit te voeren met je eigen bedrijfsnaam.

Voor het tijdelijk afzetten van de weg, is een verkeershek absoluut aan te bevelen. Een verkeershek is namelijk behoorlijk opvallend maar desondanks relatief licht. Dankzij de opvallende, reflecterende strepen valt een verkeershek bovendien moeilijk over het hoofd te zien.

 

De verschillende benamingen voor een verkeershek

Het is heel goed mogelijk dat het woord 'verkeershek' je maar bitter weinig zegt. Het is dan ook slechts een van de vele benamingen voor een dergelijk hek om de weg al dan niet tijdelijk af te zetten. Zo wordt een verkeershek in de wandelgangen ook wel als 'afzethek' aangeduid. Logisch natuurlijk, omdat je met een afzethek de weg af kunt zetten. Bovendien zien wel nog weleens de benaming 'schrikhek' her en der opduiken. Dit kan natuurlijk ook, want een verkeershek bestaat vaak uit twee schrikhekplanken.

 

Een aluminium verkeershek is licht en niet duur

Als je online zoekt naar verkeershekken, kom je naar alle waarschijnlijkheid als eerste uit bij aluminium verkeershekken. Deze afzethekken nemen dan ook een belangrijke plaats in in ons omvangrijke assortiment. Een afzethek van aluminium is te bestellen in een lengte van anderhalve meter of in een versie met een lengte van tweeënhalve meter. Bovendien kun je kiezen voor een schrikhek dat aan één enkele zijde is voorzien van rood met witte blokken of een verkeershek dat aan beide zijden is uitgevoerd met reflecterende folie.

 

Afzethek van glasvezel is licht en wordt niet gestolen

Een vrij nieuw schrikhek in ons assortiment is het glasvezelhek. Dit verkeershek is niet vervaardigd uit aluminium, maar juist van kunststof. En dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Niet alleen is glasvezel sterk en licht, het is bovendien niet gewild bij het dievengilde. Omdat kunststof niets waard is, tonen criminelen geen interesse in je afzethekken. En dat werkt wel zo prettig. Uiteraard voldoet een schrikhek van glasvezel aan alle wettelijke eisen.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600