Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Anti-parkeerpalen

Anti-parkeerpalen

Een anti-parkeerpaal is de ideale oplossing als een parkeerverbodsbord niet afdoende is. Ook worden anti-parkeerpalen vaak gebruikt om automobilisten te belemmeren om bijvoorbeeld een winkelstraat in te rijden of andere autovrije gebieden. Vind hier de anti-parkeerpaal voor jouw situatie.
 

Producten per pagina
Sorteer op:

Anti-parkeerpaal diamantkop afneembaar

Wil je bijvoorbeeld paden of je eigen terrein afsluiten met een mooie anti-parkeerpaal, maar wil je ..

266,77322,79 incl. btw

Anti-parkeerpaal uitneembaar -15%

Anti-parkeerpaal uitneembaar

Wil je het trottoir of fietspad compleet afsluiten voor autoverkeer, maar wel toegankelijk houden vo..

363,64 309,00 373,89 incl. btw

Anti-parkeerpaal vast

Deze vaste uitvoering van de anti-parkeerpaal wordt toegepast voor het weren van voertuigen, vrijhou..

171,35207,33 incl. btw

Parkeerbeugel

Een parkeerbeugel is bij uitstek geschikt voor het vrijhouden van (invaliden-)parkeerplaatsen, laad-..

485,04586,90 incl. btw

Anti-parkeerpaal diamantkop -5%

Anti-parkeerpaal diamantkop

Deze diamantkoppaal is uitstekend geschikt voor het vrijhouden van voetgangersgebieden. Gemaakt van ..

41,15 39,00 47,19 incl. btw

Anti-parkeerpaal klapbaar -16%

Anti-parkeerpaal klapbaar

Klappaal die veel toegepast wordt voor het afschermen van inritten of andere privéterreinen. De anti..

536,36 449,00 543,29 incl. btw

Anti-parkeerpaal uitneembaar paal los -15%

Anti-parkeerpaal uitneembaar paal los

Is de insteekpaal van je anti-parkeerpaal uitneembaar aan vervanging toe omdat deze bijvoorbeeld omv..

327,27 279,00 337,59 incl. btw

Betonvoet los

Zoek je een losse betonvoet voor het plaatsen van een tijdelijk verwijderde anti-parkeerpaal? Dan is..

51,5062,32 incl. btw

Hardhouten diamantkoppaal

Heb je liever een anti-parkeerpaal van duurzaam hardhout, dan is deze diamantkoppaal dé paal voor jo..

78,5495,03 incl. btw

Sleutel anti-parkeerpaal 3/4-kant

Met deze sleutel krijg je bijna iedere anti-parkeerpaal open! Deze is namelijk voorzien van zowel ee..

18,0321,82 incl. btw

Sleutel anti-parkeerpaal driehoek

Deze sleutel is de meestverkochte anti-parkeerpaalsleutel. Hiermee kun je alle anti-parkeerpalen in ..

7,739,35 incl. btw

Sleutel anti-parkeerpaal vierkant

Sleutel voor overige anti-parkeerpalen. Deze heeft een vierkant gat van 8 of 10 millimeter. ..

10,3012,46 incl. btw

Sommige parkeerplaatsen en gebieden zijn niet gemaakt voor iedereen om te parkeren of dienen autovrij te blijven. Een parkeerverbodsbord of inrijverbodsbord bieden dan vaak een oplossing, maar deze blijkt vaak niet effectief genoeg. Een anti-parkeerpaal is dan dé oplossing, zowel als vaste oplossing als flexibele oplossing. 

 

Anti-parkeerpaal aan voetpad 

Je ziet het bijna overal, vooral in de grote steden, automobilisten die hun auto half op de weg en half op het voetbad parkeren omdat er geen parkeerplek meer is. Op sommige locaties is dit niet gewenst en zal dit voorkomen moeten worden. Een anti-parkeerpaal met diamantkop is hiervoor de meest gekozen oplossing. De palen worden diep in de grond, tussen de bestrating, geplaatst en vaak met een afstand waar geen auto tussendoor kan. Hierdoor wordt niet alleen het parkeren belemmert, maar ook het doorrijden en wordt het voetpad een stuk veiliger voor voetgangers. 

 

Soms is het nodig om toch een plek te hebben waar een auto tussendoor moet. Bijvoorbeeld als de palen gebruikt worden om bijvoorbeeld een plein af te zetten. Dan zal misschien een bestelbus of vrachtauto af en toe het plein op moeten om bijvoorbeeld te laden en te lossen. Dan is het handig om op een bepaalde plek een vaste paal met diamantkop te vervangen voor een anti-parkeerpaal met diamantkop die afneembaar is. Zo heb je één flexibele paal die je kunt uitnemen indien dit nodig is. Dankzij een speciale sleutel weet je zeker dat de paal niet ongewenst wordt uitgenomen. 

 

Per parkeerplek

Op sommige locaties is het nodig dat elke parkeerplek individueel wordt afgezet. Je ziet dit bijvoorbeeld veel bij bedrijven in drukke steden, ouderen woningen die dicht bij een centrum zitten of parkeerplekken bij winkels die bestemd zijn voor de eigenaar. Een parkeerbeugel is hiervoor de meest gekozen oplossing, omdat deze eenvoudig op- en dicht te klappen is en beveiligd is met een sleutel. De beugel verdwijnt in het betonnen blok waar de beugel in bevestigd is, zodat je je voertuig niet beschadigd aan de onderkant. De eigenaren of bemachtigden van de parkeerplek zijn dan altijd verzekerd van hun parkeerplek. Ongewenste parkeerders zijn hiermee volledig afgeweerd. 

 

Een andere veel gekozen oplossing in een klapbare anti-parkeerpaal die, indien in bezit van een sleutel, neer te klappen is. Het nadeel van deze paal voor een parkeerplek is, is dat de paal op de bestrating blijft liggen. Indien de bestrating wat verzakt is, kan er schade optreden onder de auto.

 

Anti-parkeerpaal voorkomt ook inrijden

Winkelstraten, pleinen en fietspaden zijn vaak niet toegankelijk voor automobilisten. Om dit nog duidelijker te maken en om te voorkomen dat mensen er toch inrijden worden anti-parkeerpalen geplaatst. Deze palen zijn enorm opvallend met hun rode kleur met twee witte banden. Een zware betonnen voet zorgt ervoor dat deze anti-parkeerpalen op de plek blijven en niet zomaar verplaatst of omgereden kunnen worden. 

 

Deze oplossing is dus ideaal om ongewenste automobilisten te weren van fietpaden en andere gebieden. Mocht het toch nodig zijn dat er af en toe een vrachtwagen of ander voertuig het gebied in moet is er ook een flexibele oplossing. Bijvoorbeeld de klapbare parekeerpaal, zoals we al hadden besproken, maar ook de uitneembare anti-parkeerpaal is een geweldige oplossing. Deze is uitneembaar indien je in bezit bent van de anti-parkeerpaalsleutel en is dus flexibel voor wie dat nodig heeft. 

 

In onze webshop vind je in principe alle oplossingen om ongewenste parkeerders of automobilisten te weren. Mocht er geen oplossing voor jou tussen zitten, neem dan contact met ons op om te kijken of er een alternatief is.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 118 18 88