Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Verkeersdrempels / Snelheidsdrempels

Verkeersdrempels / Snelheidsdrempels

Drempels zijn een perfecte oplossing voor een (semi-)permanente snelheidsbeperking. Wij hebben verschillende modellen op voorraad.

Producten per pagina
Sorteer op:
Verkeersdrempel geel/zwart -8%
Favoriet
Vergelijken
Verkeersdrempel eindstuk geel/zwart -8%
Favoriet
Vergelijken
Verkeersdrempel compleet 1 tot 5 m -13%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken

Wil je ergens een tijdelijke of permanente maatregel opleggen om voorbij razend verkeer te laten afremmen? Dan is een snelheidsdrempel natuurlijk een uitstekende oplossing! Wij van Verkeersborden.com en Visser Assen bieden dan ook een ruime keuze uit een groot assortiment aan verschillende verkeersdrempels.

 

Snelheidsdrempels om een matige snelheidsbeperking op te leggen

Als je online kijkt bij ons assortiment verkeersdrempels en je neemt een kijkje bij de filteropties, dan kun je al snel zien dat je kunt filteren op de maximale snelheid van het verkeer. Als je slechts een betrekkelijk milde snelheidsbeperking op wilt leggen van maximaal 25 kilometer per uur, dan zie je dat we behoorlijk lange snelheidsdrempels verkopen met een geringe hoogte.

 

Deze speciale drempels zijn vervaardigd uit zwart rubber en voorzien van gele vlakken met een reflecterende folie. Zo vallen deze verkeersdrempels zeer goed op in het donker en bij slechte weersomstandigheden. Bovendien zijn deze drempels gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Deze speciale snelheidsdrempels zijn uiteraard voorzien van een aantal verstevigde boutgaten. Zo kun je ze gemakkelijk met behulp van de los mee te bestellen bouten en pluggen bevestigen.

 

Verkeersdrempels waarmee je de snelheid flink kunt terugdringen

Vind je 25 kilometer per uur nog te hard gaan en wil je de snelheid in je straat of op het terrein nog meer terugdringen? Dan is het voor jou goed om te weten dat wij ook verkeersdrempels verkopen die een adviessnelheid kennen van ten hoogste 20 kilometer per uur. In dit geval gaat het om korte snelheidsdrempels met een flinke hoogte.

 

Ook deze venijnige drempels zijn geheel vervaardigd uit rubber. Voor een mooi opvallend effect raden wij aan de gele en de zwarte verkeersdrempels om en om te gebruiken. Zo vallen zij namelijk nog veel beter op. En om ook in de nachtelijke uurtjes deze drempels niet onopgemerkt te laten, zijn deze snelheidsdrempels voorzien van zogenoemde kattenogen. Het licht dat hierop schijnt, wordt dan direct naar alle richtingen weerkaatst. Uiteraard zijn ook de korte drempels uitgevoerd met boutgaten, voor een gemakkelijke bevestiging op de ondergrond.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600