Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Kabelgoten en slangenbruggen

Kabelgoten en slangenbruggen

Met een kabelbrug of slangenbrug sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen leg je hiermee een tijdelijke snelheidsbeperking op, ook zijn je kabels en/of slangen beschermd tegen overrijdend verkeer. Wij hebben verschillende modellen op voorraad.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Kabelgoot met klep 90cm voor 3 kabels -30%
Favoriet
Vergelijken
Kabelgoot met klep 90 cm voor 5 kabels -19%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Slangenbrug Heavy Duty 10 stuks -12%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Loopbrug kunststof incl. leuningen -8%
Favoriet
Vergelijken
  • Met 2 leuningen 1 meter hoog
  • Lengte x breedte: 170 x 100 cm
  • Belastbaarheid: 1000 kg

Heb jij leidingen, kabels en/of slangen over de weg lopen en wil je deze beschermen tegen het verkeer dat hier over heen moet rijden? Dan is een kabelgoot of een slangenbrug ideaal! Deze producten hebben nog een tweede voordeel ook. Ze werken namelijk bovendien als een uitstekende snelheidsremmende maatregel!

 

Een speciale kabelgoot voor op het fietspad

Heb jij je kabels enkel en alleen over het trottoir of over het fietspad liggen, maar wil je desondanks toch voorkomen dat deze plat worden gereden door iemand op een fiets of brommer? Dan hebben wij voor jou een speciale kabelgoot voor langzaam verkeer in ons assortiment. Deze kabelgoot is uitgevoerd in een opvallende, gele kleurstelling. En dankzij het anti-slipprofiel glijden de fietsers niet zo snel uit.

 

Kabelgoten bestand tegen personenauto's

Als je je kabels met name over de openbare weg hebt liggen waar geen vrachtauto's mogen komen maar wel gewone auto's, dan heb je natuurlijk niets aan een kabelgoot voor fietsers en voetgangers. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende kabelgoten bestemd voor snelverkeer. Deze kabelgoten zijn voorzien van een speciale klep. Dat is handig, want zo leg je eerst de kabelgoot op de grond, vervolgens voor je de kabels door de gescheiden kanalen en klapt vervolgens de klep dicht. Zo zitten de kabels en leidingen veilig opgeborgen in het compartiment. Deze kabelgoten kun je bovendien oneindig aan elkaar koppelen.

 

Zelfs slangenbruggen bestand tegen zwaar vrachtverkeer

Heb je niet alleen kabels maar ook slangen over het terrein of de openbare weg liggen en komt hier zelfs vrachtverkeer over de weg? Dan is de speciale slangenbrug Heavy Duty de enige juiste oplossing! Deze slangenbruggen zijn vervaardigd uit massief rubber en voorzien van reflecterende strepen. Dankzij het massieve rubber zijn deze speciale drempels bestand tegen zelfs het zwaarste vrachtverkeer. Uiteraard zijn ook deze slangenbruggen gemakkelijk aan elkaar te koppelen.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600