Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Onze meestgebruikte spiegels op een rij

Geschreven door Ronald 16-09-2015 0 Reacties

 

Wil jij de omgeving op een voordelige en doeltreffende manier overzichtelijk maken? Dat is nu mogelijk met de spiegels van Verkeersborden.com! Wij zijn dan ook blij om een groot en compleet assortiment spiegels in onze webshop te kunnen aanbieden.

 

Speciaal voor binnen
Wil je binnen het overzicht bewaren, dan is een binnenspiegel een uitstekend hulpmiddel. Deze spiegels zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten, vormen en materiaalsoorten. Als je gaat voor het allerbeste zicht, moet je kiezen voor een glazen binnenspiegel. Deze ronde spiegel is leverbaar in twee verschillende diameters. Vanwege de breekbaarheid mag deze helaas niet worden toegepast in de voedingsindustrie. In dergelijke gevallen wordt een binnenspiegel van acryl of zelfs het onbreekbare polycarbonaat aangeraden.

 

Altijd optimaal zicht
Wil je te allen tijde het overzicht bewaren, omdat je bijvoorbeeld in een winkel werkt? Dan is een kogelspiegel ideaal! Zo kun je niet alleen twee hoeken in de gaten houden, maar ook drie of zelfs vier hoeken! Deze kogelspiegels zijn vervaardigd uit acryl, een harde kunststof met goede, slagwerende eigenschappen. Houd hierbij echter wel in het oog dat hoe groter de hoek van de spiegel wordt, des te kleiner de kijkafstand wordt. Als 'buitenbeentje' in deze categorie treffen we de heftruckspiegel aan, die een perfect overzicht biedt vanaf de heftruck.

 

Veiligheid voor alles
Wil je ook op vandalismegevoelige locaties als bijvoorbeeld een voetbalstadion of parkeergarage het overzicht kunnen bewaren? Kies dan een SKG-spiegel! Deze speciale spiegels zijn namelijk geheel vandalismebestendig. Hufterproof, zoals het met een mooi woord ook wel wordt genoemd. Deze speciale kogelspiegels en industriespiegels zijn namelijk gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat en zijn in het geval van de kogelspiegels gevuld met schuim. Niet kapot te krijgen dus, en daarom hebben ze dan ook een politiekeurmerk gekregen.

 

Speciaal voor de industrie
Voor gebruik in industriële ruimten hebben wij speciale industriespiegels in het assortiment.  Ook deze spiegels zijn leverbaar in verschillende vormen, maten en materiaalsoorten. Voor het allerbeste zicht moet je een glazen industriespiegel hebben. Voor de levensmiddelensector hebben wij echter andere industriespiegels in ons assortiment! Hiervoor wordt aangeraden een acryl industriespiegel te kiezen. Deze is namelijk maar liefst 25 keer minder breekbaar dan een glazen spiegel. Wil je de kans op breuk helemaal uitsluiten, dan moet je gaan voor een polycarbonaat industriespiegel. Deze is namelijk geheel vandaalbestendig.

 

Veilig in het verkeer
Wil jij in lastige verkeerssituaties te allen tijde het overzicht bewaren? Dan wordt een verkeersspiegel ten zeerste aanbevolen. Ook deze spiegels zijn in allerlei maten, materiaalsoorten en vormen leverbaar. Naast glazen, acryl en polycarbonaat verkeersspiegels, is er nog een vierde materiaalsoort aan toegevoegd: RVS. Roestvrijstalen verkeersspiegels zijn niet alleen vandaalbestendig, ook bieden zij een uitstekende weerstand tegen weersinvloeden. En dat niet alleen, sommige verkeersspiegels kunnen zelfs niet beslaan en/of bevriezen.

 

Kijk ook op lastige plekken
Als laatste in de categorie spiegels vinden we daar de inspectiespiegels. Met zo'n spiegel ontgaat je werkelijk niets meer. Deze zijn namelijk ideaal om op moeilijk bereikbare plaatsen of in diepe nissen de boel in de gaten te houden. Ook worden deze inspectiespiegels toegepast om bijvoorbeeld onder auto's te speuren naar verdachte pakketjes.

 

Ook interessant
Wat voor rechten biedt een ‘Verboden Toegang’-bord?

Wat voor rechten biedt een ‘Verboden Toegang’-bord?

Ronald 15-09-2016 0
  Verkeersborden.com biedt een enorm assortiment aan borden en stickers  met de tekst ‘Verboden Toegang’.  Wij krijgen dan ook geregeld de vraag wa...
Lees meer
Plaatsing en bevestiging

Plaatsing en bevestiging

Ronald 11-08-2013 0
Voor de plaatsing van verkeersborden zijn vaste regels opgesteld in de uitvoeringswet BABW. Er is een bepaalde mate van vrijheid wanneer het overzicht...
Lees meer
Heb ik met een 'Werkverkeer

Heb ik met een 'Werkverkeer"-sticker extra rechten?

Ronald 08-02-2015 0
Geregeld wordt ons de vraag gesteld of men met een sticker met de tekst 'Werkverkeer' ook bepaalde privileges heeft. In dit artikel hopen wij deze vra...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600