Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Bermpalen

Bermpalen

Voor het markeren van de berm hebben wij diverse bermpalen in ons assortiment. Deze worden snel geleverd, want wij hebben een ruime voorraad!

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Bermpaal harpoon -8%
Favoriet
Vergelijken
Anti-parkeerpaal diamantkop -5%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Hardhouten diamantkoppaal -5%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
10 x anti-parkeerpaal diamantkop -15%
Favoriet
Vergelijken

Ben je op zoek naar bermpalen om de berm te markeren, dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Verkeersborden.com biedt een ruime keuze uit verschillende soorten bermpalen.

 

Bermplanken voorkomen ongelukken in de berm

Wie kijkt in onze collectie bermpalen, springen natuurlijk direct onze zogenoemde bermplanken in het oog. Bermplanken zijn wellicht wel de bekendste bermpalen die er zijn. Dit zijn namelijk paaltjes van wit kunststof. Deze bermplankjes zijn aan de ene zijde voorzien van een witte reflector, terwijl de andere kant is uitgevoerd met een rode reflector. Zo vallen deze bermpalen uitstekend op als ze in het donker door het licht van een autolamp worden beschenen.

 

Bovendien zijn deze bermpalen leverbaar in twee varianten. Als eerste hebben wij de 'bermpaal flexibel', een bermplank van flexibel kunststof. Het voordeel van deze bermpaal is dat deze in het geval van een aanrijding, hierna gelijk weer terugveert in zijn oorspronkelijke vorm. De 'bermpaal harpoon' is een bermplank van een harde kunststof kokerprofiel en is hol vanbinnen. Deze bermpaal breekt in het geval van een aanrijding juist af en zal hierna dus ook moeten worden vervangen.

 

Palen met een diamantkop voorkomen parkeren in de berm

Een berm wordt vaak voor tal van toepassingen gebruikt waar deze niet voor is bestemd. Zo zetten veel mensen in de berm, en dit levert soms gevaarlijke situaties op. En dat niet alleen, soms is het buitengewoon hinderlijk. Om nu te voorkomen dat men zijn of haar auto gewoon in de berm parkeert, hebben wij verschillende diamantkoppalen in ons omvangrijke assortiment opgenomen.

 

Verreweg de voordeligste is onze welbekende 'anti-parkeerpaal diamantkop'. Deze speciale bermpaal is vervaardigd uit gerecyclede kunststof en heeft een holle kern. Hierdoor is deze paal uiterst licht en daarom zeer gemakkelijk te plaatsen. Dankzij de twee rondom reflecterende bandjes valt deze diamantkoppaal uitstekend op in het donker.

 

Wil je echter gaan voor een chiquere en mooiere uitstraling? Dan is deze zelfde diamantkoppaal ook in een uitvoering van hardhout te bestellen. Deze bermpaal is natuurlijk een stuk zwaarder, maar geeft wel een keurige indruk. Ook de hardhouten diamantkoppaal is uitgevoerd met twee reflecterende bandjes.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600