Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Verkeershekken Aluminium

Verkeershekken Aluminium

Aluminium verkeershekken zijn robuuste, lichtgewicht verkeershekken. Deze verkeershekken gaan vele jaren achtereen mee.

Producten per pagina
Sorteer op:
2 verkeershekken incl. A-staanders 2.5m -7%
Favoriet
Vergelijken
Verkeershek incl. A-staanders -32%
Favoriet
Vergelijken
Verkeershek los zonder staanders NIEUW -20%
Favoriet
Vergelijken

Wie op zoek is naar een verkeershek, denkt waarschijnlijk als eerst aan afzethekken van aluminium. En dat is natuurlijk vrij logisch, want deze schrikhekken maken al tientallen jaren de dienst uit bij wegwerkzaamheden. Bij Verkeersborden.com kun je dan ook kiezen uit verschillende aluminium verkeershekken.

 

Een standaard aluminium verkeershek kopen

Afzethekken van aluminium behoren al vele jaren tot de bestsellers in ons assortiment. Deze schrikhekken zijn bij ons dan ook in verschillende uitvoeringen te bestellen. De voordeligste keuze is een aluminium verkeershek met een lengte van anderhalve meter. Dit afzethek is aan één zijde uitgevoerd met reflecterende folie. Dit schrikhek is zowel aan de boven- als aan de onderzijde voorzien van folie in de volgorde rood - wit - rood, waarvan ieder vlak 50 centimeter breed is.

 

Dit aluminium verkeershek is ook te bestellen met een lengte van 250 cm. Hierbij bedraagt de vlakverdeling rood - wit - rood - wit - rood, eveneens aan zowel de bovenzijde als de onderzijde. Bovendien is het aluminium afzethek te bestellen in een variant met zowel aan de voorkant als aan de achterkant deze BB16-1 vlakverdeling.

 

Welke uitvoering je ook bestelt, ieder schrikhek wordt te allen tijde uitgeleverd met twee gratis A-staanders. Zo kun je het aluminium verkeershek veilig overal neerzetten en blijft het stevig op de grond staan. En uiteraard voldoen alle afzethekken aan alle geldende eisen voor wat betreft reflectieklasse.

 

Verschillende inklapbare afzethekken

Omdat een aluminium schrikhek nogal veel ruimte inneemt in je bedrijfsauto, hebben wij zelf enkele ruimtebesparende oplossingen bedacht in de vorm van zogenoemde klaphekken. Zo hebben wij daar het klaphek model Budget, een verkeershek van aluminium dat in twee delen in te klappen is en derhalve maar weinig ruimte inneemt. Dit klaphek biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

 

Het topmodel klaphek is ons eigen Flexhek. Dit inklapbare afzethek biedt de allerbeste oplossing voor iedere denkbare kofferbak. Het Flexhek is namelijk zowel in te klappen als in te schuiven tot een extreem handzaam en compact pakketje. Dé oplossing voor zelfs de kleinste kofferbak!

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600