Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Afzetpalen

Afzetpalen

Een afzetpaal wordt vaak in meervoud gebruikt om stukken terrein af te zetten waar mensen niet mogen komen, waar het niet veilig is of waar ze niet langs kunnen i.v.m. werkzaamheden. Ook bij evenementen worden afzetpalen vaak gebruikt om looproutes uit te zetten. We hebben hiervoor oplossingen, voor zowel binnen als buiten. 

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Prikpen universeel 125 cm -11%
Favoriet
Vergelijken
Afzetpaal kunststof -5%
Favoriet
Vergelijken
Afzetpaal Heavy Duty -7%
Favoriet
Vergelijken
20 x afzetpaal + gratis afzetketting -18%
Favoriet
Vergelijken
2 x afzetgaas met 25 x prikpen universeel -21%
Favoriet
Vergelijken
Afzetpaal Heavy Duty met 10 m ketting -15%
Favoriet
Vergelijken

Afzetpaal voor buitengebruik 

Op grote buitenterreinen, parkeerplaatsen en industrieterreinen worden afzetpalen gebruikt voor buitengebruik. De eigenschappen van deze palen zijn dat deze vele malen zwaarder en duurzamer zijn dan de afzetpalen voor binnengebruik. Dit voorkomt het omwaaien van de afzetpalen en daarmee ook de belemmering van doorrijden en onnodige schade. 

 

Naast de afzetpalen voor het afzetten van terreinen met verharde grond hebben we ook een optie voor onverharde grond. Ook hier kunnen de Heavy Duty-palen gebruikt worden, maar vaker wordt hiervoor de heidepaal gekozen. Deze optie is vaak voordeliger aangezien deze vaak in weilanden of bossen worden gebruikt. Steek deze eenvoudig in de onverharde grond en hij staat. De afzetketting of het afzetlint is eenvoudig te bevestigen aan de beugels aan de bovenzijde van deze palen. 

 

Afzetpaal voor binnengebruik

Uiteraard kunnen de Heavy Duty-palen voor buiten ook binnen gebruikt worden, hier wordt vaak voor gekozen indien het om een semi-permanente toepassing gaat. Vaker wordt er gekozen voor de kunststofuitvoeringen, afhankelijk van de toepassing. De kunststof afzetpaal wordt geleverd met een kleine voet van zo'n 2,8 kg. Net als de Heavy Duty afzetpalen is zijn de palen uitneembaar en zo eenvoudig te vervangen en te vervoeren.

 

Bevestiging van ketting

In de categorie overige afzetmaterialen vind je de, zoals je bij de actiepakketten al kunt zien, haken. Dit zijn kleine kunststof haken, die eenvoudig aan de ketting bevestigd kunnen worden en zo in de ogen van de afzetpaal gehangen kunnen worden. Op deze manier kun je de ketting eenvoudig aanbrengen en ook weer verwijderen. 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600