Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Parkeerafscheiders / wegafscheiders

Parkeerafscheiders / wegafscheiders

Met een parkeerafscheider of wegafscheider kun je parkeervakken en baanvakken uitstekend afscheiden. Deze bijzondere verkeersdrempels zijn in verschillende soorten en maten uit voorraad leverbaar.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken

Als jij een bepaalde rijstrook af wilt bakenen of juist wilt voorkomen dat mensen die het parkeren niet al te machtig zijn met hun auto te water raken, dan is een speciale afscheider natuurlijk een absolute aanrader. Met behulp van een parkeerafscheider of wegafscheider kun je je dus een hoop narigheid besparen.

 

Een wegafscheidingsbalk om baanvakken van elkaar te scheiden

In de grote stad is het altijd een drukte van belang. In de vaak nauwe straatjes kruisen auto's, fietsen, motoren en voetgangers elkaar. En dit levert helaas nog maar al te vaak gevaarlijke situaties op. Zo lees je nog met enige regelmaat in de krant dat een auto op het fietspad terecht is gekomen en een fietser heeft aangereden. Om dit soort nare en gevaarlijke situaties te voorkomen, heeft men de wegafscheider ontwikkeld.

 

Een zogenoemde wegafscheider is een langwerpige balk met een ronde rug en is vervaardigd uit een mix van rubber en polyurethaan. Deze wegafscheidingsbalk is voorzien van een aantal boutgaten, zodat je hem met de los mee te bestellen plug en bout aan het wegdek vast kunt maken. Bovendien is iedere wegafscheider uitgevoerd met twee reflecterende strepen, opdat hij ook in het donker uitstekend te zien is.

 

Een parkeerafscheider voorkomt nare parkeerongelukken

Een ander product in de subcategorie afscheiders is de zogenoemde parkeerafscheider. Ook deze is weer een zware balk van rubber en polyurethaan. Deze parkeerbalken is uitgevoerd in zwart rubber en voorzien van gele, reflecterende strepen. Een parkeerafscheider is een stuk hoger en heeft een afgeplatte bovenkant.

 

Een rubberen parkeerafscheider is de lichte variant op de betonnen varkensrug of biggenrug. Een dergelijke parkeerbalk wordt aan het einde van een parkeerplaats bevestigd door middel van de los mee te bestellen pluggen en bouten. Een parkeerafscheidingsbalk zorgt ervoor dat men tijdens het achteruit inparkeren niet per ongeluk op het wegdek terechtkomt of zelfs in het water kan belanden.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600